StilCreativ
0 produse - 0 lei Coș

Metode de plată

1. Selectare

Clientul are posibilitatea de a alege şi de a comanda dintre produsele magazinului. Clientul poate da clic pe produsul selectat astfel v-a vizualiza descrierea detaliată. Dacă dorește să achiziţioneze produsul apasă pe "Adaugă în coș" astfel plasează produsul cumpărat într-un coș virtual. Vizualizând iconul” Coș” v-a găsi toate produsele plasate în coş în timpul cumpărării, precum şi valoarea totală a facturii şi costurile de transport. Aici se poate corecta comanda, în special privind preţurile şi cantităţile, care se pot schimba sau corecta. Coșul va calcula automat valoarea totală a comenzii.

Te rugăm să citeşti cu atenţie descrierea fiecărui produs înainte de a plasa comandă.

2. Trimiterea comenzii

Dacă cumparatorul a verificat corectitudinea cantităților și prețurilor și consideră că dorește să finalizeze comanda dă clic pe butonul de "Comanda". Apoi are posibilitatea să aleagă modul de logare fie că client deja înregistrat fie cu o nouă înregistrare.

Dacă anterior a cumpărat din magazinul virtual poate loga cu adresa de e-mail şi parola anterioară. Dacă este un cumpărător nou, trebuie să introducă informaţiile necesare în scopul achiziţiei, care vor fi stocat în sistem, la o cumpărare următoare trebuie doar să se logheze. Dacă este de acord cu conţinutul comenzii, poate trimite comanda click pe butonul "Comandă".

3. Prețuri

Preţurile sunt actualizate periodic, în funcţie de cursul BNR. Preţurile prezentate nu sunt purtătoare de TVA şi includ costurile de livrare, în afară cazului în care se specifică altceva în mod expres pe site. Preţul de achiziţie tipărit pe factură va fi acelaşi cu cel stabilit de consultantul de vânzări Stil Creativ Art Deco S.R.L., în momentul confirmării comenzii că fiind comandă fermă, sau, în cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest preţ va fi cel publicat pe site la momentul achiziţiei.

Preţurile sunt cele valabile în momentul comenzii și se pot găsi lângă produsele din magazinul virtual. Prețurile sunt preţuri brute, care includ TVA doar că aceste preţuri nu includ costurile de transport. Costul de transport poate fi regăsit înainte de finalizarea comenzi. Dacă în magazinul web apar erori sau deficiențe în ceea ce privește produsul sau preţul, ne rezervăm dreptul la corecţie. În acest caz, după detectarea erorilor și corectarea lor, clientul va fi informat imediat despre noile date. Clientul apoi, poate confirma din nou comanda, sau are posibilitatea să rezilieze comandă.

4. Prelucrarea comenzilor

Comenzile sunt procesate în termen de 2 zile lucrătoare.

Cumpărătorul va avea acces la istoricul comenzilor proprii, prin accesarea contului propriu, acestea fiind păstrate pe server.

5. Posibilitatea de corectarea datelor introduse eronat

Corectarea erorilor de introducere este posibilă doar înainte de a apăsa butonul "Comandă".

Pentru a vizualiza conţinutul coşului, schimbarea conținutului, apasă butonul "Vizualizare Coş". Dacă dorește să şteargă din produsele din coş, apăsă tasta "elimină acest produs din coş".

6. Confirmare

Magazinul web va trimite un feedback prin e-mail (un e-mail de confirmare al comenzii). Această notificare nu constituie un acord contractual între vânzător şi cumpărător! Este doar o informare a clienților despre registrarea comenzii și transmiterea lui către asistenții comerciali.

O comandă este încheiată cu succes când vă este afişată şi trimisă prin e-mail factura proformă corespunzătoare comenzii dumneavoastră cu stadiul "În aşteptare". În momentul procesării comenzii de către www.stilcreativ.ro si trimiterii coletului către dumneavoastră, veţi primi un email prin care veţi fi înştiinţat că stadiul comenzii este "Expediată".

Cu ajutorul numelui de utilizator şi a parolei introduse, puteţi să vă autentificaţi pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/şterge profilul dumneavoastră sau a face comenzi ulterioare fără a reintroduce datele de contact.

În cazul în care clientul nu primește această notificare în termen de 48 de ore, oferta cumpărătorului devine inexistentă.

O comandă plasată poate fi modificată numai în următoarele situaţii şi doar la solicitarea clientului. Clientul va solicita acest lucru în scris, trimiţând un e-mail pe contact@stilcreativ.ro menţionând clar solicitarea şi numărul comenzii.

a) Clientul renunţă la un produs şi notifică www.stilcreativ.ro înainte de expedierea comenzii;

b) Modificarea adresei de livrare.

7. Metoda de plată

Plata produselor comandate împreună cu costul de transport se face în numerar (sistem ramburs), în lei, integral către curierul care efectuează livrarea.

Bijuterii unice
lucrate manual
Cutie cadou la
fiecare produs
Livrare GRATUITĂ
comandă minimă 200 lei
Plata la livrare
(Sistem ramburs)

Stil Creativ Art Deco SRL
Bucuresti, Romania

+40722 999 821 contact@stilcreativ.ro